phЗ нагоди відзначення Дня Збройних сил України Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Спікер парламенту взяв участь в урочистих заходах та привітав військовослужбовців.

Урочисту частину з нагоди відзначення Дня Збройних сил України відвідали також голова обласної ради Володимир Федоренко, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та міський голова Бердичева Сергій Орлюк.

Очільник обласної ради під час урочистої частини вручив захисникам відзнаки Житомирської обласної ради за старанність, ініціативність та сумлінне виконання службових обов’язків.

Зокрема, Грамотою обласної ради та цінним подарунком був нагороджений командир військової частини.

Володимир Федоренко звернувся до військовослужбовців: "Від себе особисто та від депутатського корпусу Житомирської обласної ради щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України! Ми надзвичайно пишаємося тим, що саме в Житомирській області, у м. Бердичів, дислокується елітне військове формування - навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій, який  є найсучаснішою складовою Збройних сил України. Бажаю міцного здоров'я вам та вашим родинам, незламної віри, успіхів у вдосконаленні бойової та професійної майстерності, звершень у благородній справі служіння нашій державі та її народу. Слава Україні!"

                                                      ph1

ph2  ph1

ph1 ph1 ph1 ph1