Позачергова сесія Житомирської обласної ради завершила свою роботуСьогодні, 26 вересня, відбулась 17-та позачергова сесія Житомирської обласної ради, на якій були присутні 44 депутати.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Ширми. Участь у роботі сесії брали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів Житомирської ОВА, представники виконавчого апарату обласної ради та правоохоронних органів.

Сесія розпочалася із виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих захисників та захисниць України хвилиною мовчання.

Також на початку сесії відбулося вручення державної нагороди. За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку відповідно до Указу Президента України N0217/2023 від 13 квітня 2023 року Орденом Богдана Хмельницького І ступеня нагороджено лейтенанта Артема Олександровича Якименка.

У ході засідання депутати розглянули та підтримали всі З питання порядку денного, які були винесені на розгляд сесії.

Так, депутати підтримали питання про погодження делегування повноважень функцій замовника, про укладання договорів суперфіцію, а також про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу у комунальну власність.

Фотозвіт сесії тут.