Відійшов у вічність депутат трьох скликань Житомирської обласної ради Володимир ДідківськийСьогодні, 19 грудня, на 70-му році життя перестало битися серце Героя України, заслуженого працівника сільського господарства України, депутата трьох скликань Житомирської обласної ради Володимира Олександровича Дідківського.

Керівництво, депутатський корпус обласної ради 8-го скликання та виконавчий апарат висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Володимира Олександровича з приводу непоправної втрати.

Володимир Дідківський народився 7 листопада 1953 року у смт Корнин Попільнянського району Житомирської області. Закінчив Українську сільськогосподарську академію, за спеціальністю - зооінженер. З 2000 року очолював приватну агрофірму «Єрчики». З квітня 2006 року був головою постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села Житомирської обласної ради.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, становлення та розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм Володимир Олександрович Дідківський у 2002 році нагороджений Почесною грамотою обласної ради із занесенням до Книги пошани Житомирської обласної ради.

Нехай світлий спомин Володимира Олександровича назавжди залишиться у серцях тих, хто знав його та шанував.

Вічна і світла пам’ять...