Депутати працювали у постійних  профільних комісіяхСьогодні, 29 лютого, депутати Житомирської обласної ради працювали у постійних комісіях: з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв'язку, з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

Участь у роботі комісій брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Арендарчук, в.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Роман Сечін.

На розгляд комісії  з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв'язку  було винесено 2 питання порядку денного.

У ході засідання депутати заслухали та підтримали звіт Житомирської обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2023 рік, а також моніторингові звіти про реалізацію Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року за 2023 рік та виконання  Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року.

На засіданні постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села депутати розглянули 10 питань порядку денного.

Під час засідання члени комісії підтримали ряд проєктів рішень обласної ради про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою комунальним підприємствам Житомирської обласної ради.

Також депутати підтримали проєкт рішення обласної ради про надання дозволу Житомирському 9 прикордонному загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби, яка входить в 50 метрову смугу відведення державного кордону.

Крім того, члени комісії підтримали проєкт рішення обласної ради про укладення договору суперфіцію з Департаментом регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації на безоплатне користування земельною ділянкою площею 0, 5935 га для облаштування укриття Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги.