Олег Дзюбенко долучився до зустрічі з представниками Естонського центру з міжнародного розвитку ESTDEVСьогодні, 31 травня, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провели зустріч із представниками Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV) – керівником відділу співробітництва та реконструкції України Маргусом Герінгом, юристом Андреа Ківі, програмним менеджером з розвитку інфраструктури Тармо Неедо.

Під час зустрічі присутні обговорили питання відбудови Житомирської області. Зокрема, узгодили зміст та умови укладання меморандуму про будівництво бомбосховищ для Коростенського міського центру соціальної підтримки дітей та сімей «Віри, Надії, Любові», а також Житомирського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради.

На завершення зустрічі перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко подякував естонським партнерам за плідну співпрацю, всебічну підтримку та допомогу у відбудові Житомирщини.

Довідково.

Естонський центр міжнародного розвитку (ESTDEV) – це організація, яка фінансується Урядом Естонії та відповідає за управління і реалізацію міжнародних проєктів з надання гуманітарної допомоги Естонією через партнерства та інвестиції. Ці проєкти спрямовані на зміцнення демократичного врядування, розбудову економіки та допомогу населенню.