У День Конституції в Житомирі вшанували борців за УкраїнуСьогодні, 28 червня, у День Конституції в Житомирі представники влади та громадськість поклали квіти до пам'ятних знаків на честь творців української державності та сучасних Героїв, які віддали свої життя за вільну, незалежну і соборну Україну.

Участь у покладанні квітів взяли заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступниками Віктором Градівським, Олександром Федьком та Костянтином Лопушанським, секретар Житомирської міської ради Галина Шиманська, представники виконавчого апарату Житомирської обласної ради, структурних підрозділів Житомирської ОВА, міськради та духовенство.

Присутні поклали квіти до меморіального погруддя В'ячеслава Чорновола, меморіальної дошки Михайла Грушевського, пам'ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором», меморіальних стендів на майдані Соборному, вшановуючи памʼять Героїв хвилиною мовчання.

«День Конституції є символом єдності поколінь у боротьбі за свободу та незалежність нашої країни, а також нагадуванням про цінності, закріплені в Основному Законі. Вшановуючи Героїв, ми зміцнюємо національну свідомість та укріплюємо нашу єдність, що є вкрай важливим для нашої Перемоги», – зазначив заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.