Володимир Ширма привітав випускників Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка28 червня у приміщенні Житомирського академічного театру ляльок відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Житомирської обласної ради. У 2024 році навчальний заклад випустив 88 фахових молодших бакалаврів.

Від імені всього депутатського корпусу та від себе особисто випускників, батьків, керівництво та весь викладацький склад коледжу привітав заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

«Вітаю вас із завершенням навчання. Ви пройшли великий шлях, сповнений натхнення, творчих здобутків і нових знань. Ваші зусилля, наполегливість та любов до мистецтва привели вас до цього важливого етапу в житті. Бажаю вам успіхів у подальшій професійній діяльності, невичерпної енергії, нових досягнень та реалізації найсміливіших задумів. Нехай ваша творчість надихає інших, а мрії перетворюються в реальність. Упевнений, що ви принесете велику користь нашій культурі і прославлятимете Житомирщину далеко за її межами», — звернувся до випускників Володимир Ширма.

Під час урочистостей творчі колективи коледжу дарували присутнім свої мистецькі вітання.

Житомирський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка, маючи 65-річну історію, підготував понад 15 тисяч справжніх професіоналів галузі культури і мистецтва. Випускники коледжу очолюють відомі мистецькі колективи та освітні заклади Житомирщини й України, мають почесні звання, державні відзнаки та нагороди.