Працівників ДП “Житомирстандартметрологія” привітали з професійним святомЩороку 10 жовтня в Україні відзначають День працівників стандартизації та метрології. Це професійне свято метрологів, інженерів, виробників вимірювального обладнання, співробітників центрів стандартизації. Метою свята є відзначення вагомого внеску фахівців з метрології та стандартизації в розвиток економіки країни.

З цієї нагоди депутат Житомирської обласної ради Олександр Дмитрук від імені керівництва та всього депутатського корпусу привітав працівників державного підприємства «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» з професійним святом. До урочистостей також долучився депутат Житомирської обласної ради Валерій Прокопчук.

У своєму вітальному слові Олександр Дмитрук зазначив, що фахівці з метрології та стандартизації виконують надзвичайно важливу місію, забезпечуючи точність вимірювань та дотримання стандартів, які є основою для розвитку багатьох галузей. Їхня робота гарантує якість і надійність продукції та послуг, що є надзвичайно важливим для підтримки держави в умовах війни.

Він також побажав працівникам підприємства міцного здоров’я, нових професійних досягнень, подякував за стійкість і професіоналізм, а також вручив подяки від обласної ради.

З нагоди Дня працівників стандартизації та метрології, за сумлінну багаторічну працю у сфері технічного регулювання, вагомий особистий внесок у економічний розвиток держави Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Куницького Вʼячеслава Вікторовича, начальника метрологічного центру-Житомирської філії ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»;

Зубовича Андрія Павловича, начальника сектору стандартизації та систем управління Житомирської філії ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»;

Діхтяр Оксану Іванівну, провідного інженера з метрології Бердичівського відділення Житомирської філії ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»;

Радченко Людмилу Григорівну, інженера сектору бухгалтерського обліку Житомирської філії ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»;

Свізінського Сергія Володимировича, провідного інженера-програміста Житомирської філії ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ».