Проєкт


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Десята сесія                                       VIІІ скликання

від №

Про припинення права користування мисливськими угіддями Ємільчинській
районній організації Українського товариства мисливців і рибалок

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 9, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статті 15 Закону України «Про тваринний світ», розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 14.09.2021 № 03-11/3453-19, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право користування частиною мисливських угідь площею 2035,5 га, у тому числі польових угідь площею 2035,5 га, на території Ємільчинської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців і рибалок у зв’язку з добровільною відмовою від користування.
2. Житомирському обласному управлінню лісового та мисливського господарства забезпечити здійснення охорони тварин у межах мисливських угідь, користування якими припинено.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради         В.І. Федоренко

 

 

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ковтуненко М.Г. начальник
управління з питань реформи місцевого
самоврядування, та децентралізації влади,
впровадження проектів та програм виконавчого апарату
обласної ради, 43-21-49
Дата розміщення на офіційному веб-сайті обласної ради: