Проєкт

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                          VІІI скликання

від                        №     

Про розподіл використання у 2021 році
залишку коштів, що надійшли
у порядку відшкодування втрат
сільськогосподарського та
лісогосподарського виробництва

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 209 Земельного кодексу України, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 01.12.2021 № 6830/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від                      , з питань бюджету та фінансів від                            , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити розподіл використання у 2021 році залишку коштів станом на 01.01.2021, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на проведення робіт з інвентаризації земель комунальної власності, шляхом надання субвенції відповідним радам, у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Управлінню екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації на 2021 рік у спеціальному фонді обласного бюджету, на загальну суму 1 645,6 тис. грн згідно з додатком.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

 

Голова обласної ради                                                                          В.І. Федоренко

Додаток до проєкту рішення

Розробник проєкту рішення
Управління екології та природних ресурсів
Житомирської обласної державної адміністрації
Відповідальна особа: Кондратюк О.
Начальник Управління, 47-25-36