Проєкт


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                     VIIІ скликання

від                          №

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 21.12.2017 № 900
“Про затвердження Положення про
порядок управління об’єктами спільної
власності територіальних громад сіл,
селищ, міст області”, зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши подання депутата Житомирської обласної ради Костюшко І.В. від 14.07.2021, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 26.10.2021, з гуманітарних питань від 28.10.2021, з питань комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021, обласна рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 900 “Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами, виклавши абзац 4 пункту 7 додатка до рішення у такій редакції:

“- у період між сесіями обласної ради призначає виконуючих обов’язки (покладає виконання обов’язків) керівників підприємств, установ, організацій з урахуванням пропозицій депутатів обласної ради з подальшим розглядом цього питання профільною комісією обласної ради та оголошенням конкурсу на цю посаду протягом двох місяців з моменту призначення виконуючих обов’язки (покладено виконання обов’язків) керівників;”.

2. Управлінню майном виконавчого апарату Житомирської обласної ради розробити та внести на розгляд чергової сесії Житомирської обласної ради Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції.
3. Протягом року оголосити конкурси на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, для підприємств, установ, організацій, у яких призначено виконуючих обов’язки (покладено виконання обов’язків) керівників.

4. Пункти 1 та 3 цього рішення набирають чинності з дня прийняття рішення про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

         

 

Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Федоренко В.І. – голова Житомирської
обласної ради, 43-21-21
Костюшко І.В. – депутат Житомирської обласної ради
Дата розміщення на офіційному вебсайті обласної ради