photo5294233983816676246Депутати зібрались на чергову сесію обласної ради. Пленарне засідання розпочалось з вручення нагород. 

Так, орденом «За заслуги» II ступеня нагороджено Антонюка Леоніда, голову Добровільної асоціації працівників органів внутрішніх справ, системи охорони здоров’я, освіти і науки та інших категорій громадян Житомирської області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи «Дзвони Чорнобиля»

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено Євдокимова Віктора, ректора державного університету «Житомирська політехніка».

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм медаллю «За працю і звитягу» нагороджено Каргополову Надію, доцента кафедри Державного університету «Житомирська політехніка» та Баженова Володимира, професора кафедри державного університету «Житомирська політехніка».

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, соціально-економічний, науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю присвоєно почесні звання:

  • «Заслужений артист України»

Заведії Олені, артистці драми Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І.Кочерги

Осінському Павлу, диригентові військового оркестру Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова

  • «Заслужений художник України»

Войтенку Валентину, художникові, м. Житомир

  • «Заслужений вчитель України»

Пресняковій Наталії, учительці Житомирського обласного ліцею

  • «Заслужений лікар України» 

Веремчук Світлані, директорові комунального підприємства «Здоров’я» Житомирської міської ради,

Муравйову Тадеушу, завідувачеві відділення комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня імені О.Ф. Гербачевского» Житомирської обласної ради

  • «Заслужений лісівник України»

Ющенку Івану, головному інженерові державного підприємства «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство»

  • «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України»

Мохорт Ларисі, заступникові директора комунального закладу позашкільної освіти «Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард» Житомирської обласної ради

  • «Заслужений діяч науки і техніки України»

Микитенко Вікторії, професорові кафедри Поліського національного університету

  • Почесною  грамотою Кабінету Міністрів 

Шакуру Михайла, тренера-викладача з настільного тенісу ДЮСШ Пулинської селищної ради

  • Грамотою Верховної ради України і нагрудним знаком до неї нагороджено трудовий колектив комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради.
  • Відзнакою Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» нагороджено:

Пронтенка Василя, заслуженого тренера України, доцента кафедри фізичного виховання спеціальноїпідготовки і спорту Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова;

Пронтенка Костянтина, чемпіона світу з гирьового спорту, професора кафедри фізичного виховання спеціальної підготовки і спорту Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

Стожка Миколу, учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, начальника Штабу цивільної оборони Житомирської області у 1982-1991 роках.

Грамотою обласної ради нагороджено Григоровича Миколу, депутата обласної ради, що став першим у віковій категорії М 3(50-54) вагова 100 кг з push-pull, становій тязі, жиму лежачи.

«Щиро вітаємо усіх нагороджених. Міцного здоров’я та довгих років життя, професійних здобутків на благо нашої рідної Житомирщини», - підсумував голова обласної ради Володимир Федоренко.

DSC03578

photo5294233983816676249

DSC03578

photo5294233983816676249

DSC03578

DSC03578

DSC03578

photo5294233983816676249

DSC03578