DSC01075Сьогодні відбулось нагородження чоловічої та жіночої команди з волейболу Житомирщини. Нагадаємо, що 4 квітня, ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» (м. Житомир) перемогли  ВК «Южанка-ЧНУ-ДЮСШ» (м. Миколаїв) у фінальній грі чемпіонату України вищої ліги, з рахунком 3:0, на користь житомирянок, а хлопці з команди «Житичі-ДЮСШ-ПНУ» вибороли срібло у чемпіонаті України з волейболу першої ліги.

Привітати спортсменів прийшли голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Оханський, голова обласного відділення Національного олімпійського комітету Олександр Оніщук, депутати міської та обласної ради.

Голова обласної ради привітав спортсменів з професійними здобутками та зазначив, що вони і надалі відчуватимуть підтримку депутатського корпусу.

«Спортивні досягнення наших команд - запорука престижу нашої області. Пишаємось молодою спортивною елітою Житомирщини. Бажаю нашим волейболістам, досягти найвищих результатів у своїй спортивній кар'єрі. Вірю, що ми будемо вболівати за вас на змаганнях європейського рівня та у складі команд української збірної», - сказав Володимир Федоренко.

«У далекому 2017 році ми вперше озвучили бажання створити волейбольні команди: чоловічу та жіночу. На наступний рік ми вже були у Вищій лізі! І обидві команди зайшли згодом у Супер лігу. За 4 роки ми зробили величезний крок уперед у розвитку волейболу. Але наголошую, що волейбол – це командна гра. Дякую усім, хто грає у цій команді: меценатам, бізнесу, спонсорам, депутатам та представникам влади», - зазначив Володимир Ширма.

Заступник голови обласної ради розповів, що досвід Житомирщини, де вперше в Україні було створено комунальні волейбольні клуби, наразі хочуть перейняти й інші області.

«Сьогодні за нашими спортсменами спостерігають топові команди та тренери, які хочуть, не буду лукавити, їх переманити! Але вірю, що ми здобудемо ще більші перемоги! Успіху, наснаги та не зупинятися!», - сказав Володимир Ширма.

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075

DSC01075