photo 26 грудня наша держава відзначає професійне свято наших захисників – День Збройних сил України.

Збройні сили України, згідно з Конституцією, покликані захищати суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України. На сьогоднішній день Збройні сили України складаються з сухопутних військ, повітряних сил, військово-морських сил, десантно-штурмових військ, сил спеціальних операцій та інших підрозділів.

Наші військові  вже понад 6 років забезпечують  стримування збройної агресії проти України та гідну відсіч, охорону повітряного та підводного простору держави.

Це свято стало важливим для кожного українця, адже багато чоловіків і жінок  покинули свої домівки, щоб встати на захист безпеки нашої країни та  захищати своїх громадян.

У День Збройних сил України ми не тільки вшануємо всіх героїв, що боронять нашу незалежність, але й обов’язково згадуємо тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє нашої країни. Вічна їм пам’ять та слава!

Висловлюємо  вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах збройних сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Віримо, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

Від щирого серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, незламності духу, добра та щастя, мирного неба над Україною!

Хай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху.

Слава Україні!