Володимир Ширма долучився до засідання колегії Житомирської обласної військової адміністрації Сьогодні, 25 січня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь у засіданні колегії Житомирської обласної військової адміністрації, яку провів начальник ОВА Віталій Бунечко.

Участь у колегії брали депутати Житомирської обласної ради, заступники начальника Житомирської обласної військової адміністрації, голови районних адміністрацій, районних рад, очільники територіальних громад, керівники структурних підрозділів ОВА, представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронці.

На порядок денний колегії було винесено 8 питань:

1. Про розгляд Звіту про виконання обласного бюджету за 2023 рік.

2. Про казначейське обслуговування у Житомирській області під час дії воєнного стану.

3. Про надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та впровадження нових видів соціальних послуг в області.

4. Про відповідальність органів опіки та піклування щодо забезпечення права дітей на виховання в сімʼї.

5. Про біобезпеку та захист споживачів на території області.

6. Про підсумки роботи регіонального відділення Фонду державного майна України в Житомирській області за 2023 рік.

7. Про впровадження на базі центрів надання адміністративних послуг області проєкту «Адмінсервіс Ветеран» за принципом «Єдине вікно».

8. Про обстановку на державному кордоні України з Республікою Білорусь у межах Житомирської області та заходи з підготовки області до оборони.