Друга річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну: у Житомирі вшанували памʼять загиблих Героїв російсько-української війни24 лютого 2022 року - початок повномасштабного вторгнення росії на територію України. 10 років російсько-української війни та окупації Криму. 

Сьогодні, 24 лютого, у Житомирі вшанували памʼять полеглих оборонців України - усіх, хто загинув в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. 

До вшанування полеглих українських воїнів долучилися заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники Юрій Денисовець і Олександр Федько, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, військовослужбовці, представники Ради Християнських Церков Житомирщини, родини загиблих,громадськість.

Присутні вшанували памʼять Героїв хвилиною мовчання, покладанням квітів і лампадок до пам’ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором», а також до меморіальних стендів загиблих та померлих учасників АТО/ООС.

Вічна слава та памʼять Героям!