19 сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання розпочала свою роботу У сесійній залі зареєструвались  49 депутатів. На розгляд 19 сесії обласної ради восьмого скликання винесено 60  питань. Усі питання, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні, були опрацьовані постійними депутатськими комісіями та затверджені на засіданні Погоджувальної ради.

Перелік питань

для розгляду на 19 сесії обласної ради восьмого скликання

  1. Про звіт Житомирської обласної державної (військової) адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на  2023 рік.
  2. Про затвердження річного звіту про виконання обласного бюджету Житомирської області за 2023 рік.
  3. Про моніторингові звіти.
  4. Про інформацію керівника Житомирської обласної прокуратури щодо результатів діяльності органів Житомирської обласної прокуратури за дванадцять місяців 2023 року.

    Питання комунальної власності:
  5. Про звільнення генерального директора комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради Леськіва Б.Б.
  6. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.
  7. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від  27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.
  8. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.
  9. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.
  10. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради.
  11. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.
  12. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.
  13. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр реабілітації» Житомирської обласної ради.
  14. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради.
  15. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради.
  16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.
  17. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний багатопрофільний спеціалізований фтизіопульмонологічний санаторій «Лісова казка» Житомирської обласної ради.
  18. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний центр крові» Житомирської обласної ради.
  19. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласне патологоанатомічне бюро» Житомирської обласної ради.
  20. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  21. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради.
  22. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Житомирської обласної ради.
  23. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.
  24. Про внесення змін та  затвердження у новій редакції Статуту Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради.
  25. Про внесення змін та  затвердження у новій редакції Статуту Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради. 
  26. Про внесення змін та  затвердження у новій редакції  Статуту Вишевицької спеціальної школи Житомирської обласної ради.
  27. Про внесення змін та  затвердження у новій редакції  Статуту Любарської спеціальної школи Житомирської обласної ради.
  28. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 19.05.2016 № 245  «Про затвердження Положення про преміювання та граничні розміри заробітної плати керівників підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.
  29. Про внесення змін у контракт від 18.12.2019 з генеральним директором комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.
  30. Про внесення змін у контракт від 14.07.2022 з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.
  31. Про внесення змін у контракт від 27.05.2021 з директором  комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради.
  32. Про внесення змін у контракт від  25.06.2020 з директором  комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.
  33. Про внесення змін у  контракт від 14.07.2022 з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.
  34. Про внесення змін у контракт від 16.12.2021 з директором  комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради.
  35. Про внесення змін у контракт від 05.03.2020 з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради.
  36. Про внесення змін у контракт від 16.12.2021 з директором  комунального некомерційного підприємства «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.
  37. Про внесення змін у контракт від 27.05.2021 з директором  комунального некомерційного підприємства «Обласне патологоанатомічне бюро» Житомирської обласної ради.
  38. Про внесення змін у  контракт від 18.12.2019 з директором  комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний  спеціалізований  будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  39. Про призначення директора обласного комунального підприємства «Обласний учбово-курсовий комбінат житлово-комунального господарства» Житомирської обласної ради.
  40. Про внесення змін у контракт від 17.08.2023 з генеральним директором комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради.
  41. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.
  42. Про передачу цілісного майнового комплексу у державну власність.
  43. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.
  44. Про надання дозволу на списання основного засобу.
  45. Про звільнення комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради від сплати частини чистого прибутку за 2023 рік.
  46. Про внесення змін у розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 30.10.1997 №608 «Про передачу нежилих приміщень та державного комунального підприємства «Житомирфото».
  47. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 17.08.2023 № 601 «Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні комплексу будівель».
  48. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки.
  49. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок уздовж державного кордону.
  50. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  51. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Фещенка-Чопівського, 18, м. Житомир.
  52. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.
  53. Про передачу повноважень функцій замовника.
  54. Про укладення договору суперфіцію.
  55. Про укладення договору суперфіцію на користування земельною ділянкою за адресою: вул. Князів Острозьких,112-а, м. Житомир.
  56. Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради.
  57. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність.
  58. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Савченка О.І.
  59. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо проєкту Закону України.
  60. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.