Обласні депутати провели засідання постійної комісії

Сьогодні, 18 квітня, в обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів. 

Участь у роботі комісії взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський та керівники структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради. 

На розгляд профільної комісії було внесено два питання порядку денного.  

Зокрема, депутати розглянули звернення Державного агентства лісових ресурсів України щодо внесення змін в рішення Житомирської обласної ради про надання мисливських угідь у користування без зміни площі і терміну надання, у зв’язку з утворенням державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» та приєднанням до нього державних лісогосподарських підприємств, які належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України. 

Також профільна комісія розглянула та взяла до відома колективне звернення мешканців с. Луки Станишівської територіальної громади, у якому вони висловлюють свою незгоду щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, які перебувають у власності ТОВ "Полісся пісок" і ТОВ "Арена РЕСУРС". Також у зверненні йдеться про заплановані громадські слухання з цього питання.

Обласні депутати провели засідання постійної комісії

Обласні депутати провели засідання постійної комісії

Обласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісіїОбласні депутати провели засідання постійної комісії