6724324 жовтня 2021 року в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби на 35 кілометрів, командний чемпіонат України на дистанції 20 км та ювілейний XXV міжнародний Кубок «Вечірній Івано-Франківськ». Участь у змаганнях взяли 175 атлетів з 12 областей України, а також з Польщі, Литви, Латвії й Угорщини.

До змагань було залучено трьох міжнародних суддів, а отже всі результати, показані на турнірі, зараховуються до офіційної міжнародної статистики.

Збірна команда Житомирської області виборола ІІ місце на чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ та СДЮШОР, ІІІ місце на чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км.  

Команда ЖСДЮСШОР з легкої атлетики Житомирської обласної ради завоювала І місце  в командному заліку серед  спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

В особистому заліку чемпіонкою України з с/х на 20 км стала Аліна Білорус-Соколовська  (тренер – Малівський А.А.)

Випускниця ЖСДЮСШОР з легкої атлетики Житомирської обласної ради Тамара ГАВРИЛЮК (тренери Чернов В.І., Чернов А.І.) , передана в ОШВСМ, виборола бронзову медаль зі спортивної ходи на 35 км з результатом 2:52.24 год., що є нормативом на чемпіонати світу і Європи. Вихованці ЖСДЮСШОР з легкої атлетики  завоювали три медалі:

Мицик Олександр  – срібний призер чемпіонату України зі спортивної ходьби на 10км,

Поліщук Олексій  – бронзовий призер зі спортивної ходьби на 10 км,

Гончаренко Валентин – бронзовий призер зі спортивної ходьби на 3 км. 

6442

6442

6442

6442