134845870 2879752445684848 1527427084483806076 nЖитомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамовець» Житомирської обласної ради – це заклад спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю, заклад фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту.

Головною метою діяльності ОДЮСШ «Динамовець» є виховання, розвиток спортивних здібностей, забезпечення умов для самореалізації особистості.

Основними завданнями ОДЮСШ «Динамовець»:

а) реалізація державної політики в галузі фізичної культури і спорту;

б) розвиток особистості, фізична підготовка, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури і спорту, розвиток їх здібностей;

в) забезпечення спортивної підготовки дітей, підлітків та молоді;

г) організація роботи абонементних груп, проведення фізкультурно- оздоровчих та спортивних заходів;

ґ) підготовка спортивного резерву для збірних команд області та України;

д) створення необхідних умов для змістовного дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя.

ОДЮСШ «Динамовець» у своїй структурі має відділення з легкої атлетики, дзюдо, сучасного п’ятиборства, рукопашного бою, стрільби з луку, карате, боротьби самбо, футзалу.

ОДЮСШ «Динамовець» в своїй структурі має 13 працівників, з них 10 тренерів-викладачів з видів спорту.

Вихованці школи є чемпіонами і призерами чемпіонатів України та Європи (Хомутовська Ольга - стрільба з луку, Слободенюк Аліна – дзюдо, Павлюк Лілія, Оніщук Кіріл – чемпіони Чемпіонату Європи з рукопашного бою 2019, Апполонова Валерія, Оніщук Данило – бронзові призери Чемпіонату Європи з рукопашного бою, Супрунчук Владислав – срібний призер Чемпіонату України з рукопашного бою. Лоскутов Данило, Нужда Дарина, Бондаренко Максим – бронзові призери Чемпіонату України з карате, Уляніцький Михайло – чемпіон України з карате).

ОДЮСШ «Динамовець»  є закладом, діяльність якого спрямована на виконання соціально важливих функцій і не має на меті отримання прибутків. ОДЮСШ «Динамовець» здійснює фінансово-господарську діяльність відповідно до законодавства та Статуту, на основі єдиного кошторису доходів та видатків бюджетних коштів.

 Асигнувань з обласного бюджету за 2020 рік – 2,870 млн. грн

З метою розвитку спорту на Житомирщині керівництвом школи порушено питання про відкриття нових відділень з видів спорту, а саме:

1.Художня гімнастика – не культивується у області;

2.Кульова стрільба – не культивується у області;

3.Брейк-данс – новий вид спорту, який отримав визнання Міжнародним олімпійським комітетом та був включений до програми Олімпійських ігор (Париж,2024).

Інформація про Житомирську обласну дитячо-юнацьку спортивну школу «Динамовець» Житомирської обласної ради

Поштова адреса: вул. Чуднівська, 113

Телефон-факс: (096) 5380024

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Керівник: Українець Леонід Михайлович