Володимир Ширма привітав випускників Житомирського базового фармацевтичного коледжу30 червня заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди випуску фахівців Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради. Захід відбувся в обласній філармонії імені Святослава Ріхтера.

Також до урочистостей долучився директор Департаменту охорони здоровʼя Житомирської ОВА Олександр Торбас.

Володимир Ширма звернувся до всіх присутніх з вітальним словом. Він подякував викладацькому колективу коледжу на чолі з директоркою Іриною Бойчук за знання і вміння, які отримали студенти, та підкреслив, що сучасна фармація починається з якісної освіти. Випускникам побажав натхнення і наполегливості у досягненні цілей.

«Спасибі вам, шановні викладачі, за те, що попри всі складні виклики останніх років, ви були відданими своєму покликанню та щедро ділилися досвідом і мудрістю зі своїми студентами, чим створили для них усі необхідні умови для професійного руху вперед та ефективної роботи у галузі фармації. Бажаю випускникам ніколи не відступати від своїх задумів, завжди впевнено йти до своїх найсміливіших мрій і обовʼязково вірити в себе. Нехай весь багаж знань, який ви отримали, сприяє розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоровʼя Житомирщини та всієї України»,- сказав Володимир Ширма.