Активна молодь в громадах: триває набір до програми для підлітків 14-17 роківПрограма “Єднання заради дії” відкрила набір до молодіжної програми для підлітків 14-17 років (вимушено переміщених та місцевих). 

Молодіжна програма для підлітків реалізується в 14 громадах України: м. Київ, м. Полтава, м. Кременчук, м. Кривий Ріг, м. Черкаси, м. Умань, м. Житомир, м. Хмельницький, м. Кам’янець-Подільський, м. Тернопіль, м. Івано-Франківськ, м. Луцьк, м. Львів,  м. Мукачево.

Програма  має на меті навчити вимушено переселених та місцевих підлітків, як  розробляти та реалізувати важливі проєкти у громадах, а також опанувати навички емпатії, аналізу, структуризації, роботи в команді. 

В межах молодіжної програми буде сформовано дві команди підлітків (по 4-6 осіб, ВПО та не-ВПО), які візьмуть участь у дводенному воркшопі ідей та працюватимуть із супровідниками/цями над розробкою ідеї соціального проєкту. 

Проєкти-переможці конкурсу матимуть змогу отримати фінансування від IREX для їх втілення (у співпраці з громадськими організаціями). Супровідники/ці продовжуватимуть підтримку команд і на етапі втілення проєкту. 

Дедлайн реєстрації: 27.09.2023

Детальніше з можливістю можна ознайомитися тут.

Не упусти свій шанс змінити світ навколо себе та приєднуйся до простору, де твої ідеї стануть реальністю!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Джерело: Сайт Децентралізація