11 червня 2024 року
10:00, пресцентр

 ПОРЯДОК
проведення засідання постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів

  

  1. Про оголошення нових об՚єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

  2. Про перейменування об՚єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.

  3. Про уточнення площі та розширення меж об՚єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.

  4. Про звернення Київського еколого-культурного центру щодо заборони джипінгу на території об՚єктів природно-заповідного фонду.

  5. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 28.05.2015 № 1554 «Про надання у користування мисливських угідь», зі змінами.

  6. Про припинення права користування частиною мисливських угідь Ємільчинської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок.

  7. Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливська фауна».

  8. Про встановлення ставок рентної плати.

  9. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 17.08.2023 № 598 «Про Порядок укладення договору про встановлення земельного сервітуту щодо земельної ділянки (її частини) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області».

  10. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».

  11. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2024 року.