13 червня 2024 року
14:00, пресцентр

ПОРЯДОК
проведення засідання постійної комісії з  гуманітарних питань

 

1. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради у новій редакції ».

2. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження Статуту комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради у новій редакції».

3. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про припинення комунального закладу «Волейбольний клуб» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації».

4. Про порушення клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України.

5. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2024 року.

6. Про звернення  Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності станом на 01.04.2024.

7. Про звернення Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності станом на 01.04.2024..

8. Відповідь на рекомендації постійної комісії з гуманітарних питань від 29 лютого 2024 року.

9. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про призначення директора Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Житомирської обласної ради».

10. Різне.