14.06.2024,
10:00, мала зала

ПЕРЕЛІК
питань, які вносяться на розгляд постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності

 

1. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами».

2. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від  27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами».

3. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради» у новій редакції.

4 Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про передачу нерухомого майна».

5. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про надання дозволу на списання автотранспортних засобів».

6. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами».

7. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про закріплення на праві господарського відання нерухомого майна».

8. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна».

9. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про надання згоди на прийняття земельної ділянки у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області та передачу  земельної ділянки у комунальну власність Романівської селищної ради».

10. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про передачу об’єктів нерухомого майна».

11. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про припинення комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

12. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про припинення комунального закладу «Волейбольний клуб» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації».

13. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про передачу цілісного майнового комплексу в державну власність».

14. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 19.05.2016 № 244 «Про затвердження Положення про Наглядову раду», зі змінами».

15. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про Положення про порядок погодження підприємствами проєктів будівництва  об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області».

16. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради».

17. Про звернення КП по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності станом на 01.04.2024.

18. Лист Житомирської окружної прокуратури від 20.03.2024 № 51-84-2119 вих. 24, щодо вирішення питання вжиття Житомирською обласною радою належних заходів реагування, спрямованих на захист інтересів держави шляхом звернення до суду з позовом про визнання недійсним Договору оренди нерухомого майна №278 від 25.01.2022 та повернення нежитлового приміщення площею 29,9 кв.м у користування Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С Косенка Житомирської обласної ради.

19. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2024 року.

НОВИНИ

Володимир Ширма взяв участь у засіданні Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»

Володимир Ширма взяв участь у засіданні Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»25 червня заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма в режимі онлайн долучився до чергового засідання Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», яке відбулося в місті Хмельницький.

У засіданні взяли участь народні депутати України, голови обласних та районних рад, територіальних громад з різних регіонів держави.

Уряд затвердив План заходів із відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників України

Уряд затвердив План заходів із відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників УкраїниУряд затвердив План заходів із відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників України. План розробили фахівці Мінветеранів.

З нагоди Дня пам’яті захисників України, який щорічно відзначається 29 серпня, заплановано провести такі національно-патріотичні заходи:

В обласній раді відбулося навчання з антикорупційного законодавства

В обласній раді відбулося навчання з антикорупційного законодавства24 червня для працівників виконавчого апарату Житомирської обласної ради пройшов навчальний семінар на тему «Конфлікт інтересів та механізм його врегулювання».

Семінар відбувся в рамках навчальних заходів з питань дотримання антикорупційного законодавства, передбачених Антикорупційною програмою Житомирської обласної ради на 2023-2025 роки.

ТОП фото