23.07.2024
10:00, мала зала

ПОРЯДОК
проведення засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності

1. Про внесення змін у Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності, затверджені  рішенням Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130, зі змінами.

2.  Про внесення змін у Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності, затверджені рішенням Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 131, зі змінами.

3. Про перерозподіл коштів, виділених на виконання виконавчих листів Корольовського районного суду міста Житомир № 296-11/503/23, щодо стягнення заборгованості по виплаті заробітної плати за період з 15.07.2022 р. по 31.10.2023 р. на користь Білошицького С.К. на оплату електропостачання та вивозу сміття.

4. Про погодження звернення КНП „Обласний медичний спеціалізований центр” Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з капітального ремонту основної будівлі (адмінприміщення) за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 28.

5. Про погодження звернення КНП „Обласний медичний спеціалізований центр” Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з будівництва розвідувально – експлуатаційної свердловини для господарсько-побутових потреб КНП за адресою: Житомирський район, с. Зарічани, шосе Бердичівське, 3.

6. Про погодження звернення КНП „Обласний медичний спеціалізований центр” Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з капітального ремонту тепломережі із гарячим і холодним водопостачанням за адресою: Житомирський район, с. Зарічани, шосе Бердичівське, 3.

7. Про погодження звернення КНП «Обласне патологоанатомічне бюро» Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з реконструкції даху без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів у плані за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2-А. 

8. Про погодження звернення КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з реконструкції, а саме встановлення сонячної електростанції на даху лікарні за адресою: Житомирський район, с. Станишівка, шосе Сквирське, 6.

9. Про погодження звернення КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з будівництва розвідувально-експлуатаційної свердловини для побутових потреб КНП за адресою: Житомирський район, с. Станишівка, шосе Сквирське, 6.

10. Про погодження звернення КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради стосовно необхідності проведення робіт з будівництва артезіанської свердловини за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2-А.

11. Про розгляд звернення КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради щодо виділення коштів у   сумі 2,5 млн. грн для проведення поточного ремонту приміщення відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради. 

12. Про погодження проєкту будівництва КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт приміщень відділу по наданню транспортних послуг та послуг з ремонту автотранспортних засобів КНП  «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 37». 

13. Про погодження проєкту будівництва КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт та термосанація будівлі КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 98-В».

14. Про погодження проєкту будівництва КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт відділення-пункту базування бригад екстреної медичної допомоги №1 центральної станції екстреної медичної допомоги м. Житомир КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Селецька, 15».

15. Про погодження проєкту будівництва КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт приміщення відділення-пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги смт. Ружин підстанції екстреної медичної допомоги м. Бердичів КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради за адресою: смт. Ружин, вул. Шевченка, 9». 

16. Про погодження проєкту будівництва КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт (утеплення фасаду та ремонт покрівлі) дитячого корпусу КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради та підвального приміщення (облаштування найпростішої споруди (укриття)) за адресою: шосе Бердичівське, 3, с. Зарічани, Житомирського району, Житомирської області».

17. Про погодження проєкту будівництва КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт влаштування інклюзивного санвузла та пандусу в приміщенні лікарняного корпусу КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 80». 

18. Про погодження проєкту будівництва КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради: «Влаштування парковки для відвідувачів з облаштуванням благоустрою території закладу КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради за адресою: шосе Бердичівське, 3, с. Зарічани, Житомирського району, Житомирської області».

19. Про погодження проєкту будівництва КНП «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради: «Капітальний ремонт частини приміщень будівлі КНП «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. М. Грушевського, 33-а».

20. Про розгляд листа виконавчого комітету Житомирської міської ради № 27/2928 від 05.07.2024 для проведення заходів з нагоди відзначення Дня міста протягом вересня 2024 року  на безоплатній основі (за умов оплати комунальних послуг) у  приміщенні Житомирського магістрату.

ТОП фото

НОВИНИ

Спортсменка Ірина Бондар виборола «золото» на чемпіонаті світу

Спортсменка Ірина Бондар виборола «золото» на чемпіонаті світуІрина Бондар - спортсменка Житомирської області з боротьби вільної виборола золоту нагороду на чемпіонаті світу U20 зі спортивної боротьби, який зараз проходить у м. Понтеведра (Іспанія). 

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів6 вересня під головуванням депутата Юрія Довгополого в обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у роботі комісії взяли перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко.

Борчиня Житомирщини Ірина Бондар у фіналі чемпіонату світу боротьби вільної!

Борчиня Житомирщини Ірина Бондар у фіналі чемпіонату світу боротьби вільної!02 вересня в м. Понтеведра (Іспанія) стартував чемпіонат світу U20 зі спортивної боротьби, в якому бере участь спортсменка Житомирської області з боротьби вільної Ірина Бондар.

Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

Борчиня змагається за особисту першість у ваговій категорії 62 кг.