24 липня 2024 року

11:00, каб. № 112

ПЕРЕЛІК
питань, які вносяться на розгляд постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

 

  1. Про погодження внесення змін у структуру та штатну чисельність КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

2. Про погодження змін до фінансового плану КНП «Обласна клінічна лікарня ім.. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради на 2024 рік.

3. Про погодження змін до фінансового плану КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради на 2024 рік.

ТОП фото

НОВИНИ

Спортсменка Ірина Бондар виборола «золото» на чемпіонаті світу

Спортсменка Ірина Бондар виборола «золото» на чемпіонаті світуІрина Бондар - спортсменка Житомирської області з боротьби вільної виборола золоту нагороду на чемпіонаті світу U20 зі спортивної боротьби, який зараз проходить у м. Понтеведра (Іспанія). 

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів6 вересня під головуванням депутата Юрія Довгополого в обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у роботі комісії взяли перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко.

Борчиня Житомирщини Ірина Бондар у фіналі чемпіонату світу боротьби вільної!

Борчиня Житомирщини Ірина Бондар у фіналі чемпіонату світу боротьби вільної!02 вересня в м. Понтеведра (Іспанія) стартував чемпіонат світу U20 зі спортивної боротьби, в якому бере участь спортсменка Житомирської області з боротьби вільної Ірина Бондар.

Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

Борчиня змагається за особисту першість у ваговій категорії 62 кг.