Проєкт

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                    VIІІ скликання

від                           №

Про надання згоди ПП “Екогеоснаб”
на здійснення невід’ємних 
поліпшень орендованого майна

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення Житомирської обласної ради від 22.11.2012 № 675 “Про затвердження Порядку надання орендарю згоди обласної ради на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду ПП “Екогеоснаб” на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 206,2 кв. м, що перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 10, відповідно до кошторисної документації 02-07/21-КД, розробником якої є ТОВ “Житомирська архітектурно-планувальна майстерня”, на граничну суму 469,944 тис. грн з ПДВ (станом на 15.07.2021), що становить 34,6 % від ринкової вартості майна (станом на 14.07.2021).
  1. Відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди.
  1. Здійснені ПП “Екогеоснаб” невід’ємні поліпшення орендованого майна понад погоджений Житомирською обласною радою граничний обсяг витрат відшкодуванню не підлягають і є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин

  Голова обласної ради                                                                        В.І. Федоренко

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Хижняк Т.В.. – консультант відділу орендних
відносин та економічного аналізу діяльності суб’єктів спільної власності
управління майном  виконавчого апарату обласної ради, 43-21-48