Проєкт

 
trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія              VIII скликання

від             №

Про погодження клопотання щодо
приведення існуючого поділу лісів у відповідність

Відповідно статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 30, 39 Лісового кодексу України, пункту 16 Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2007 року № 733, зі змінами, розглянувши звернення Центрального міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства від 04.05.2023 № 05.1-27/331, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок» по Поліській дослідній станції імені О.М. Засухіна Інституту картоплярства Національної академії аграрних наук України.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                            В.В. Ширма

 

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ковтуненко М.Г., начальник
відділу з питань реформи місцевого
самоврядування та децентралізації влади,
впровадження проєктів та програм виконавчого апарату
Житомирської обласної ради, 43-21-49