Проєкт                      

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія                                                                           VІІІ скликання

від                        № 

Про проведення оцінювання
корупційних ризиків у діяльності
Житомирської обласної ради

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17.02.2022 за № 219/37555, з метою розроблення та реалізації Антикорупційної програми Житомирської обласної ради на 2023-2025 роки, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від                       , обласна рада

ВИРІШИЛА

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Житомирської обласної ради у форматі самооцінювання.

2. Доручити голові обласної ради створити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Житомирської обласної ради (далі – робоча група), затвердити її персональний склад та Положення про робочу групу.

3. Керівникам структурних підрозділів виконавчого апарату Житомирської обласної ради, Управлінню майном Житомирської обласної ради протягом 10 днів з дня прийняття цього рішення надати раднику відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради (патронатна служба) виконавчого апарату Житомирської обласної ради, уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції у Житомирській обласній раді Хижняк Т.В. кандидатури для включення у склад робочої групи, із зазначенням власного імені і прізвища, повного найменування посади та назви структурного підрозділу, номера телефону та адреси електронної пошти.

4. Раднику відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради (патронатна служба) виконавчого апарату Житомирської обласної ради, уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції у Житомирській обласній раді Хижняк Т.В.:

- забезпечити можливість надання фізичними та/або юридичними особами, їх об’єднаннями, іншими суб’єктами, які не є внутрішніми заінтересованими сторонами, з якими обласна рада взаємодіє або може взаємодіяти в процесі виконання своїх функцій, кандидатур для включення у склад робочої групи шляхом надсилання пропозицій на електронну адресу обласної ради (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) протягом 10 днів з дня оприлюднення цього рішення;

- сформувати персональний склад робочої групи та підготувати розпорядження про його затвердження;

- розробити Положення про робочу групу та підготувати розпорядження про його затвердження.

5. Робочій групі:

- провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності Житомирської обласної ради до 30.09.2023;

- розробити проєкт Антикорупційної програми Житомирської обласної ради на 2023-2025 роки і внести його на розгляд обласної ради до 30.10.2023.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                   В.В. Ширма

Розробник проєкту рішення:
Виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальні особи: Хижняк Т.В. – радник відділу
забезпечення діяльності керівництва обласної ради
(патронатна служба) виконавчого апарату обласної ради,
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення
корупції у Житомирській обласній раді, 43-21-29