Депутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. Катовіце

Сьогодні, 24 квітня, у Катовіцах (Республіка Польща) розпочав роботу 15-й Європейський економічний конгрес. Участь у заході беруть депутати Житомирської обласної ради Людмила Кицак, Алла Мусевич та Володимир Кропивницький.

Цьогорічний Європейський економічний конгрес зосереджений на актуальних поточних тенденціях, які формують перспективи майбутнього економічного зростання, соціальне та політичне середовище. Ділова програма передбачає обговорення війни в Україні, питання підтримки та відновлення України, конфліктів світових держав, вплив економіки на клімат і навколишнє середовище тощо.

У роботі Конгресу беруть участь політики з країн ЄС та інших світових держав, представники економічних міністерств Урядів різних країн, а також міжнародна група інвесторів та підприємці, які представляють різні галузі економіки. Україна представлена лише 4 областями, зокрема Житомирською.

Під час роботи Конгресу з 24 по 26 квітня планують провести 168 дискусійних панелей.

15-й Європейський економічний конгрес урочисто відкритий сесією під назвою «Нова європейська економіка в новому світі».

Депутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. Катовіце

Депутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. Катовіце

Депутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. КатовіцеДепутати обласної ради беруть участь у роботі Європейського економічного конгресу в м. Катовіце