Володимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем Незалежності

Сьогодні, 24 серпня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма з нагоди Дня Незалежності привітав та відзначив грамотами і подяками  військовослужбовців однієї з військових частин Житомирщини.

"Шановні військовослужбовці! Щиро вітаю усіх вас з визначним Державним святом - Днем Незалежності України! Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо усіх Героїв, які виборювали нашу свободу та незалежність. Ми дякуємо вам, нашим захисникам, за захист України, за кожне врятоване життя, за можливість зустрічати світанки. Низький уклін за вашу відданість рідній землі, за ваш щоденний подвиг. Бажаю кожному Божого захисту, щасливого повернення з перемогою до своїх родин",- сказав у своєму вітальному слові Володимир Ширма.

Володимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем НезалежностіВолодимир Ширма привітав військовослужбовців з Днем Незалежності