Житомирська обласна рада відвантажила гуманітарну допомогу Ємільчинській громаді

Ємільчинська селищна рада Новоград - Волинського району  звернулась до Житомирської обласної ради з проханням надати гуманітарну допомогу особам, які прибули на територію громади із зони бойових дій внаслідок збройної агресії РФ. Це люди, які вимушені були залишили свої домівки через постійні обстріли. Жінки, діти, люди похилого віку, які потребують елементарних речей - їжі, одягу, предметів гігієни, ліків. До громади вони прибули практично без нічого.

 

Житомирська обласна рада миттєво відреагувала на звернення. 41 коробку з гуманітарного вантажу, який область отримала від західних друзів, сьогодні відвантажили та відправили у громаду. Це медичні препарати, засоби гігієни, продукти харчування, одяг.

"Ми добре розуміємо масштаб проблем, які виникають сьогодні у наших людей, наших українців. Допомоги різного характеру  потребують усі. Однак є дуже складні випадки в окремих громадах , на які ми обов'язково маємо відреагувати. Наше завдання  сьогодні  бути максимально згуртованими та допомагати одне одному. Кожен на своєму місці має робити свою справу, крок за кроком наближаючи перемогу!",- зазначив голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко.Житомирська обласна рада відвантажила гуманітарну допомогу Ємільчинській громаді