a17eaab3a28bc93baa9aa5b6f7e3a436139419d8На 6-тій сесії обласної ради депутати підтримали зміни до бюджету в частині розробки ПКД для двох лікарень області: КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» та КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

Реконструкція обласної лікарні передбачатиме оновлення 5 лікувальних корпусів та адміністративно-господарської будівлі. Буде зроблено утеплення фасадів, ремонт вхідних груп, заміну вікон та дверей, ремонт покрівлі, встановлення нових ліфтів, заміну інженерних мереж, заміну сантехніки, влаштування системи вентиляції та кондиціювання, ремонт внутрішніх приміщень, влаштування системи пожежної сигналізації, встановлення технологічного обладнання, ремонт зовнішніх мереж, влаштування тротуарів та проїздів і будівництво вертолітного майданчика.

Дані реконструкції заплановано провести в рамках програми «Велике будівництво».

«Це надзвичайна подія для Житомирщини. Повна реконструкція обох лікарень, комунальних закладів обласної ради стала реальністю. Мешканці області зможуть отримувати медичні послуги на найсучаснішому рівні. Це подія. Я неодноразово повторюю, що ми змінимо область на краще, дякую Президенту України за підтримку, дякую усьому депутатському корпусу обласної ради , Віталію Івановичу», - у коментарі зауважив Володимир Федоренко.