DSC04135«Паралель» – таку назву мало неймовірне дійство, яке об’єднало музику різних епох. У програмі звучали твори різноманітних  стилів та жанрів: від старовинного хорового співу XVI ст. до музики XXI ст.

Відомі далеко за межами України солісти та колективи Поліського краю: Олена Ертус, Світлана Лось, Ольга Микал, Світлана  Ніконорова,  Анна Воронецька, Анастасія Залуцька, Катерина Морозюк, фортепіанний дует «Black and white», тріо «Дольче», дует «Кохати» у складі Олександра та Яніни Яремчуків, Академічна хорова капела «Орея», Поліський ансамбль пісні і танцю «Льонок» ім. Івана Сльоти, ВІА «Древляни», ведучі – артисти  Надія Котвіцька та Денис Контурський, а також генеральна директорка філармонії Тетяна Руденька, яка поетичними рядками об’єднувала музичні композиції,  створювали  святкову, теплу та неповторну атмосферу.

Прикрасою свята був виступ юних артистів Центру сучасного балету «Аванте», керівник Інна Бурдейна.

На захід завітали представники депутатського корпусу обласної ради. За дорученням голови обласної ради Володимира Федоренка депутатка Людмила Кицак подарувала колективу квіти та привітала усіх учасників дійства.

«Мистецтво - це важлива і невід'ємна частина кожного із нас. Це те, що робить нас емпатійними, щирими, мудрими, наповненими. Закриття 83 сезону привідкрило для кожного глядача (слухача) таємну завісу власної душі, народило нову дивовижну емоцію, дало поштовх, я впевнена, до самовдосконалення. Приємно було відчути себе частиною цього таїнства. Низький уклін творчому колективу філармонії за їхню працю і творчість! Бажаю гарно відпочити, відновитися і з новими силами та творчими ідеями вступити в наступний сезон! Успіхів!», - під час вітального слова зауважила Людмила Кицак.

Квіти, гучні оплески та вигуки «Браво!» супроводжували артистів від початку і до завершення концерту!

Режисер – постановник філармонії та концерту «Паралель» Ігор Пінчук.

Генераторка ідеї – генеральна директорка Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера Тетяна Руденька.

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853

DSC03853