5fe7d9fe 3cfe 4aa0 84b8 0df2cb1d2888 1Привітання від Голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка з Днем Національної поліції України.

Від всього депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом!

Сьогодні ми відзначаємо шосту річницю створення Національної поліції України.

Це свято тих, для кого служба стала справжнім покликанням,  боротьба з порушниками закону – справою життя, а порядок і закон – найвищим пріоритетом.

Служити та захищати – основний принцип діяльності правоохоронного органу, яким Ви щоденно керуєтесь у своїй нелегкій і надзвичайно важливій роботі. Це забезпечення охорони прав і свобод людини, протидія злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тим, хто її потребує.

Ваша робота не знає вихідних та свят, потребує миттєвого реагування і здатності ризикувати власним життям заради життя інших.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного жителя області, які завдяки Вам відчувають себе в безпеці, а Нацполіція Житомирщини з кожним роком здобуватиме все більший авторитет у суспільстві.

Щиро бажаю повертатися додому після служби цілими та неушкодженими.

Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії, мирного неба, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

Зі святом!

Слава Україні!

 

З повагою голова Житомирської обласної ради

Володимир Федоренко