7443 724x0 803Дорогі жителі Житомирщини!

Від всього депутатського корпусу обласної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-ої річниці Дня Конституції України!

Прийняття Конституції назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Це головний оберіг нашої демократії та гарант соборності.

Основний закон держави чітко визначає конституційні права і обов’язки кожного громадянина. Давайте на мить уявімо, що кожен українець дотримується всіх без виключення правил. Ідеальна держава, за незалежність якої так відчайдушно боролися наші пращури і яку так відважно захищають молоді хлопці та досвідчені військові на Сході.

Ми можемо досягнути цього ідеалу разом! Для цього ми маємо навчитись поважати права одне одного, дотримуватися закону та норм моралі.

Громадянське суспільство починається з поваги до Конституції. Не тільки 28 червня, а кожен день!

Головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє, ми маємо  пам’ятати про це.

У світі Конституцію України називають найдемократичнішою. Тож  нехай ці демократичні засади стануть реаліями сьогодення для кожного українця.

З Днем Конституції!

Розвиваємо Україну та Житомирщину разом!

З повагою,

Голова Житомирської обласної ради

Володимир Федоренко