DSC00908Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко та Президент Торгово-Промислової палати України Геннадій Чижиков відвідали Житомирський картонний комбінат та «Євроголд Індестріз».

Візит відбувся в рамках робочої поїздки Президента ТПП України на Житомирщину.

«Наш діючий бізнес - найкраща реклама для залучення нових інвестицій. І дуже важливо, щоб такі яскраві приклади успішної підприємницької діяльності були у кожній громаді Житомирщини. Співпраця з Торгово-Промисловою палатою допоможе нам це реалізувати», - зазначив Володимир Федоренко.

Також Геннадій Чижиков разом із головою облради  зустрілись з представниками місцевого самоврядування, керівництвом Поліського національного університету, Житомирського державного університету ім. Івана Франка, Житомирської політехніки, Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова та їх кращими випускниками.

Зустріч пройшла в обласній раді за участі першого заступника голови обласної ради Олега Дзюбенка та першого заступника Житомирського міського голови Світлани Ольшанської.

«Мережа Торгово-Промислової палати розгалужена на 160 країн світу. В Україні це вікно на зовнішньоекономічний ринок та унікальний сервіс важливий для бізнесу», - зазначив під час виступу Геннадій Чижиков.

«Що ми можемо запропонувати Житомирщині? Це підтримка місцевого бізнес клубу, підтримка ініціативи проведення інвестиційного форуму, проведення презентації Житомирщини у Києві та залучення в ваш регіон якомога більше інвестицій», - підкреслив Президент ТПП України.

За словами Геннадія Чижикова проведення бізнес-форумів має дуже важливе значення для розвитку економіки, адже такі зустрічі дають зрозуміти, який потенціал має область, на якому етапі становлення вона перебуває і яка команда може реалізувати намічені амбітні плани.

Восени на Житомирщині планується провести великий інвестиційний форум «Полісся інвест» за участі представників центральної влади, підприємців та потенційних інвесторів.

Також під час зустрічі говорили про процеси децентралізації, співпраці вузів із бізнесом та можливості для реалізації молоді.

«Я переконаний, що наше успішне майбутнє залежить від розвитку економіки, туризму та інфраструктури. Це велика командна робота і в тому числі моє домашнє завдання, як голови обласної ради», - підсумував голова обласної ради.

Володимир Федоренко вручив Президенту ТПП України Геннадію Чижикову Грамоту обласної ради та годинник з символікою області.

Нагадаємо, що сьогодні під час зустрічі з бізнесом Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко та Президент Торгово-Промислової палати України Геннадій Чижиков підписали Меморандум про співпрацю в питаннях залучення іноземних інвестицій в економіку Житомирської області.

DSC00849

DSC00849

DSC00849

DSC00849

DSC00849

DSC00849

DSC00849

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038

DSC01038