D1На порядку денному було одне питання: про внесення змін до обласного бюджету  Житомирської області на 2021 рік. Участь у роботі комісії взяв перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко.

Дане питання стосувалось надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти.

Члени постійної комісії з питань бюджету та фінансів підтримали збільшити обсяг доходів на суму 666 400,00 гривень.

Кошти субвенції спрямовується на придбання:

1) ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання;

2) засобів захисту, необхідних для організації протиепідемічних заходів під час проведення основної та додаткової сесій зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році. А саме: дезінфікуючих засобів для обробки рук і шкіри для учасників зовнішнього незалежного оцінювання, інструкторів, старших інструкторів, чергових, відповідальних за пункт тестування та медичних працівників;  дезінфікуючих засобів для обробки поверхонь пунктів тестування;  халатів ізоляційних медичних одноразових та захисних щитків для інструкторів, старших інструкторів, чергових, відповідальних за пункт тестування та медичних працівників.

Нагадаємо, що засідання комісії відбулось за поданням голови обласної державної адміністрації Віталія Бунечко на виконання Постанови Кабінету Міністрів  від 21 квітня 2021 р. N 403, враховуючи лист Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації від 06 травня 2021 року   № 1066-5/2-21.

D2

D3

D3

D3

D3

D3

D3

D3

D3

D3