unnamed 1На балансі Житомирської обласної ради перебуває комунальне підприємство «Новоград-Волинське міжміське бюро технічної інвентаризації».

БТІ здійснює свою статутну діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг із технічного консультування в цих сферах і виконує роботи з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна та незавершеного будівництва, що належать фізичним та юридичним особам всіх форм власності з подальшим виготовленням технічних паспортів на території:

Курненської, Пулинської, Мартинівської, Соколівської територіальних громад Житомирського району та Баранівської, Барашівської, Брониківської, Городницької, Довбиської, Ємільчинської, Новоград-Волинської, Пищівської, Стриївської, Чижівської, Ярунської територіальних громад Новоград-Волинського району Житомирської області.

На всі проінвентаризовані об’єкти нерухомого майна ведуться інвентарні справи, в яких накопичуються матеріали технічних інвентаризацій, відображаються поточні зміни, що виникають в ході реконструкції, капітального ремонту, здійсненні добудов та прибудов.

Прийом замовлень та видачу документів працівники БТІ здійснюють також і у виїздних пунктах прийому громадян, орендованих підприємством, в таких населених пунктах: м.Баранівка, смт Ємільчине, смт Городниця, смт Бараші, с.Довбиш, с.Кам’яний Брід, с.Мар’янівка, смт Першотравенськ, ін. щотижня.

За 2020 рік підприємством виконано роботи, надано послуги на суму 4062,1 тис.грн. та отримано чистого прибутку в розмірі 157,6 тис.грн. Загальна кількість працівників – 19 чол.

Для виконання статутних повноважень підприємство забезпечене приміщенням, офісною і комп’ютерною технікою, програмним продуктом. Для виїзду працівників в населені пункти використовується легковий автомобіль ВАЗ 2107.

Обсяги виконуваних робіт, наданих послуг залежать від стану ринку нерухомості та будівництва нових об’єктів нерухомості.

Інформація про КП «Новоград-Волинське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради:

Поштова адреса: 11700, м. Новоград-Волинський , вул. Соборності, 13

Телефон-факс: (04141) 35573, (04141)35575, прийом/видача замовлень, виробнича бригада №1– (04141)35664.

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Керівник підприємства: Сербін Петро Андрійович.