DSC 9930Заступник голови обласної ради Володимир Ширма відвідав комунальну установу «Коростенський  геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці».

 

 

Заклад призначено для постійного проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці. Згідно зі штатним розписом установи затверджено 141,5 посадових одиниць. Станом на 08 квітня 2021 року працює 140 працівників (114 жінок та 26 чоловіків.)

Основним завданням Комунальної установи «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» є забезпечення належних умов для проживання, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують стороннього догляду.

Володимир Ширма вручив грамоту обласної ради керівнику закладу за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

«Яків Омелянович Шишук очолює заклад вже 33 роки. За цей час Коростенський геріатричний пансіонат став одним з найкращих установ соціального захисту не тільки в області, а й в Україні. Від голови обласної ради, депутатів та від мене особисто прийміть слова щирої вдячності за те, що ви робите!», - зазначив заступник голови обласної ради.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради Яків Шишук звільнений з посади в.о. директора комунальної установи відповідно до поданої заяви.

DSC 9820

DSC 9859

DSC 9910

DSC 9927