02У Міжнародний день людей з інвалідністю 3 грудня заступник голови обласної ради Володимир Ширма відвідав підопічних Хорошівського психоневрологічного інтернату.

Наразі в комунальній установі проживає майже сто підопічних, які потребують щоденного медичного та соціального супроводу.

Особливі слова вдячності Володимир Ширма висловив персоналу установи за щоденну важку, але таку потрібну, працю та запевнив у всебічній підтримці як своєї особисто, так і депутатського корпусу обласної ради загалом.

  • «Саме сьогодні, 3 грудня, світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, засвідчуючи свою увагу до їхніх проблем. На моє глибоке переконання цей день є для усіх нас доброю нагодою для переосмислення свого життя та усвідомлення того, що зроблено і що ще потрібно зробити для покращення умов життя людей з інвалідністю», - зазначив Володимир Ширма під час спілкування з колективом закладу.

Також заступник голови обласної ради переконаний, що питання соціального захисту таких людей має бути пріоритетним для держави, починаючи від гідного фінансування закладів до достойних заробітних плат працівників.

Від імені усього депутатського корпусу Житомирської обласної ради Володимир Ширма побажав усім миру та здоров’я і подарував комунальній установі холодильник.

Пресслужба обласної ради

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02