Володимир Ширма взяв участь у Молодіжному форумі "Престиж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Очікування та реалії"Сьогодні, 21 червня, у стінах Житомирської обласної ради відбувся Молодіжний форум "Престиж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Очікування та реалії", у якому взяв участь заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Також участь у заході брали заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, депутат Верховної Ради Богдан Кицак, голова Профспілки правників державних установ України Юрій Піжук, голова обласної профспілкової організації Петро Закусило, голова Молодіжної ради обласної організації Профспілки Михайло Діжа, в.о. начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Володимир Бражевський, виконавчий директор Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Кухарська, директор департаменту соціальної політики Житомирської міської ради Вікторія Краснопір, представники Молодіжної ради обласної організації профспілки, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Учасники форуму обговорили
механізми залучення талановитої молоді на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування. Також мова йшла про найпоширеніші стереотипи і твердження про роботу в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

«Приємно, що на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування приходить талановита молодь, за якою майбутнє нашої країни. Це є рух вперед. Хочу подякувати всім, хто присвятив себе служінню держави та продовжує свою роботу в ці складні часи»,- зазначив Володимир Ширма.