У Житомирі вшанували пам’ять полеглих за визволення України від нацистських загарбників28 жовтня у Житомирі відзначили 79-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. Покладання квітів відбулося до монумента Вічної Слави та до памʼятника воїнам-визволителям.

Памʼять полеглих героїв вшанували депутат Житомирської обласної ради, голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності  Олег Скидан, заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець, начальник Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації Анатолій Душко, заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Довідково. День визволення України від фашистських загарбників відзначається в Україні щорічно 28 жовтня. Вшанування встановлене згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009 «…з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні…»