Володимир Ширма взяв участь у засіданні чергової Асамблеї відділення НОК України у Житомирській області07 грудня відбулося засідання ХІ чергової Асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України у Житомирській області за участі президента НОК України Вадима Гутцайта.

Участь у засіданні брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом із заступником Юрієм Денисовцем, начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації Сергій Козловць, представники спортивного руху Житомирщини.

Під час засідання присутні розглянули три питання порядку денного, зокрема:

  1. Звіт голови відділення НОК України в Житомирській області про діяльність відділення НОК України у Житомирській області за 2023 рік;
  2. Про затвердження Положення про громадську організацію «Відділення Національного олімпійського комітету України у Житомирській області» в новій редакції;
  3. Про ротацію, зміну кількісного та персонального складу членів відділення Національного олімпійського комітету України у Житомирській області.

Крім того, під час заходу відбулося нагородження відзнаками Національного Олімпійського комітету України у Житомирській області та відзнаками Національного Олімпійського комітету України.

Серед нагороджених були й депутати Житомирської обласної ради Поліна Алдошина, Петро Рудь та Микола Григорович.