Володимир Ширма відвідав Баранівську територіальну громаду17 січня заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма з робочим візитом відвідав місто Баранівка Житомирської області, де, зокрема, побував на підприємстві «Декор Україна» для ознайомлення з виробничою діяльністю.

ТОВ “Декор Україна” є одним із провідних підприємств на українському ринку, яке пропонує послуги промислового декорування скляної тари та посуду.

Компанія забезпечує контроль якості продукції на кожному етапі виробництва і надає клієнтам повний комплекс послуг – підбір необхідної форми, розробка дизайну, декорування, пакування, доставка скляної тари для преміальних продуктів.

Клієнтами підприємства є як регіональні виробники напоїв, так і міжнародні корпорації. Серед них - торгові марки Гетьман, П'яна Вишня, Хортиця, Sandora, Львівське, Чернігівське, Оболонь, Перша Приватна Броварня, Pepsi, Bell's та інші.

На території України компанія є офіційним представником німецької компанії SAHM – світового лідера з розробки і постачання скляного посуду.

Під час візиту Володимир Ширма поспілкувався з керівництвом та колективом компанії, обговорив поточні виробничі питання.

«Приємно, що сьогодні підприємство активно працює та сплачує податки, підтримує українське військо та громадян. Велика вдячність за вашу працю! Ви доводите, що можете працювати попри все!»,- зазначив Володимир Ширма, підсумовуючи візит.