«Децентралізація на зв’язку»: 30 січня відбудеться діалог з громадами щодо компенсаційності платних адмінпослуг та законодавчого регулювання адмінзбору30 січня о 14:00 відбудеться перший із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку». У фокусі обговорення – компенсаційність платних адмінпослуг та законодавче регулювання адмінзбору.

До участі у заході запрошені представники Мінінфраструктури, Мінфіну, Мін’юсту, Мінцифри, Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад та експерти.

Основні питання першого публічного діалогу «Децентралізація на зв’язку»:

  • компенсаційність надходжень до місцевих бюджетів за платні адміністративні послуги,
  • рівень матеріально-технічного забезпечення функціонування Центрів надання адміністративних послуг та їх сталої роботи,
  • налаштування нових послуг на базі ЦНАП,
  • інші питання, пов’язані із забезпеченням якісних і доступних адміністративних послуг.

Подія буде корисною для органів місцевого самоврядування територіальних громад та їх Центрів надання адміністративних послуг. Якщо ви маєте пропозиції рішень питань, тоді доєднуйтеся онлайн до інформаційного заходу «Децентралізація на зв’язку».

Зареєструватися та заздалегідь надіслати питання за визначеною тематикою ви можете за цим посиланням до 15:00 29 січня. Зареєстровані учасники отримають запрошення на Zoom-конференцію та зможуть озвучити запитання в ефірі.

Трансляція наживо на Facebook-сторінках Програми DOBREУКМЦ, порталу «Децентралізація» та Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад.

Довідково

«Децентралізація на зв’язку» – спільна ініціатива Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Українського кризового медіа-центру, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад та порталу «Децентралізація». Інформаційні заходи відбуватимуться в межах комунікації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а саме в частині побудови спроможних громад.

Джерело: Офіційний сайт Децентралізації