Повідомлення про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Пенсійним фондом України проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Дяченко Людмили Миколаївни.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Дяченко Л.М. не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війніЦього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Наша держава приєдналася до європейської традиції відзначення цієї дати. Це день  вшанування пам'яті кожного, хто боровся з нацизмом та загинув або постраждав від бойових дій.

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»Сьогодні, 7 травня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма долучився до підсумкової конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження» за участі громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята Сьогодні у Житомирському медичному інституті відбулась обласна конференція та урочистості з нагоди прийдешнього Міжнародного дня медичної сестри.