ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок проходження перевірки
Ковтуненка Миколи Григоровича

19 жовтня 2015 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», Ковтуненка Миколи Григоровича, завідувача сектору земельних відносин виконавчого апарату  Житомирської обласної ради.

Копії заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік Ковтуненка М.Г. додаються.

 

 

Заява про згоду на проходження перевірки

Декларація

 

Повідомлення
про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Ковтуненка Миколи Григоровича.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Ковтуненка Миколи Григоровича не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війніЦього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Наша держава приєдналася до європейської традиції відзначення цієї дати. Це день  вшанування пам'яті кожного, хто боровся з нацизмом та загинув або постраждав від бойових дій.

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»Сьогодні, 7 травня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма долучився до підсумкової конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження» за участі громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята Сьогодні у Житомирському медичному інституті відбулась обласна конференція та урочистості з нагоди прийдешнього Міжнародного дня медичної сестри.