ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок проходження перевірки
Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни

13 листопада 2023 року у Житомирській обласній раді розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»,  Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни, консультанта відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату  Житомирської обласної ради.

Копія заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» Кисіль-Геворгян О.О. додається. 

Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2022 рік подано  у визначеному чинним законодавством порядку (ID декларації: 5b8bc245-1986-49b2-a7cf-f5c2fe1717b5/view)*.    

 

Копія заяви про проведення перевірки

*У зв’язку з тим, що на даний час не відновлено доступ до Єдиного державного реєстру декларацій, відсутнє посилання на декларацію.

 

Повідомлення
про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Житомирською обласною радою проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни, консультанта відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Житомирі відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війніЦього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Наша держава приєдналася до європейської традиції відзначення цієї дати. Це день  вшанування пам'яті кожного, хто боровся з нацизмом та загинув або постраждав від бойових дій.

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»

Володимир Ширма взяв участь у регіональній конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження»Сьогодні, 7 травня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма долучився до підсумкової конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документа до успішного впровадження» за участі громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята

Володимир Ширма відзначив медичних сестер з нагоди професійного свята Сьогодні у Житомирському медичному інституті відбулась обласна конференція та урочистості з нагоди прийдешнього Міжнародного дня медичної сестри.